Info
V13 - Zumba - 15+ år
 
Holdbeskrivelse: 
Zumba er en blanding af fitness og dans til energisk og rytmisk musik, for alle som elsker god musik og latinamerikanske rytmer. 
Det er en sjov og effektiv træning, som er bygget op omkring små serier af forskellige stilarter - som salsa, 
cumbia, merengue, samba og reggaeton. Zumba er baseret på nonverbal kommunikation for at bevare feststemningen og energien, og derfor vises trinene overvejende til musik og igennem dansen. Der findes ingen forkert måde at danse Zumba på, det skal bare nydes… Så kom og vær med, slip hofterne løs og LETS ZUMBA. 
 
Krav: 
Når der skrives ”For alle”, så betyder det for alle. Sidste sæson var deltagerne i alderen fra 15 til 71! Man mærker selv efter, om man vil give fuld gas eller tage det lidt roligere, og lidt efter lidt vil du blive tryg med dansetrinene og følge med i tempoet. Der kommer nye danse i løbet af sæsonen for variationen, men dette er ikke det vigtigste.
Zumba er for ALLE!! Du kan være med uanset fysik, alder, køn m.v.
Du behøver IKKE at være god til at danse eller være i super god form, når du begynder. Formen kommer helt af sig selv mens du danser og har det sjovt. For yderligere information, kan du også gå ind på: www.zumba.com.
 
Særligt: 
Vi glæder os til at se dig, husk at medbringe træningssko og en flaske vand.
 
Opvisning:
Måske - kun for dem, der har lyst.
 
Sted:
Frydenhøjhallen - Sal 2 - Torsdag kl. 19.00 - 20.00
 
Instruktør:
Cathe Øverås
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen