2021-2022 07.09.2021  -  29.04.2022
Vejledning
Velkommen til sæson 2021/2022
Herunder kan du se de hold, som vi tilbyder i den kommende sæson. Henover sommeren arbejder vi på at få instruktører til de sidste hold. På de hold, hvor der endnu ikke er fundet instruktør, kan du tilmelde dig ventelisten. Så får du besked, så snart der er fundet en instruktør. På hold, hvor der endnu ikke er fundet instruktør, vil der stå "0 ledige" i det grønne felt, men ved at trykke på det grønne felt bliver du tilmeldt ventelisten. Det er gratis at tilmelde sig ventelisten.
 
Ventelister 
Står der "0 hold ledige" i det grønne felt herunder, så betyder det, at der ikke er ledige pladser på holdet, men det er muligt at tilmelde sig en venteliste. Hvis der så kommer en ledig plads, vil den, der står øverst på ventelisten få besked om muligheden for at tilmelde sig. 
Det er gratis at tilmelde sig ventelister. 
 
Spørgsmål 
Har du spørgsmål til holdene, så kan du kontakte holdets kontaktperson. Kontaktpersonen finder du ved at trykke på "Bestyrelsen" i topmenuen. Eller ved at trykke på den grønne knap under holdet, så står kontaktpersonens navn øverst. Vær dog opmærksom på, at alle kontaktpersoner (bestyrelsesmedlemmer) har et fuldtidsjob ved siden af bestyrelsesarbejdet og derfor sjældent kan besvare spørgsmål vedrørende foreningen i dagtimerne.
 
Medlemmer fra sidste sæson kan tilmelde sig fra den 20. juni 2021. Der åbnes for alle den 27. juni 2021.  
 

Forældreguide 

Læs også vores guide til forældre til børn på vores gymnastikhold - den finder du her!

 

Vi takker vore sponsorer

Egevoldens Idræts Club, Gymnastikafdeling

Egevolden 106, 2650 Hvidovre