2022-2023 05.09.2022  -  28.04.2023
Vejledning

Medlemmer fra sidste sæson kan tilmelde sig fra den 17. juni 2022 (hvor du også vil kunne se holdtilmelding herunder)
Der åbnes for alle den 24. juni 2022.

Velkommen til sæson 2022/2023

Herunder kan du se de hold, som vi tilbyder i den kommende sæson. Henover sommeren arbejder vi på at få instruktører til de sidste hold. På de hold, hvor der endnu ikke er fundet instruktør, kan du tilmelde dig ventelisten. Så får du besked, så snart der er fundet en instruktør. På hold, hvor der endnu ikke er fundet instruktør, vil der stå "0 ledige" i det grønne felt, men ved at trykke på det grønne felt bliver du tilmeldt ventelisten. Det er gratis at tilmelde sig ventelisten.

Ventelister

Står der "0 hold ledige" i det grønne felt herunder, så betyder det, at der ikke er ledige pladser på holdet, men det er muligt at tilmelde sig en venteliste. Hvis der så kommer en ledig plads, vil den, der står øverst på ventelisten få besked om muligheden for at tilmelde sig.

Det er gratis at tilmelde sig ventelister.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til holdene, så kan du kontakte holdets kontaktperson. Kontaktpersonen finder du ved at trykke på "Bestyrelsen" i topmenuen. Eller ved at trykke på den grønne knap under holdet, så står kontaktpersonens navn øverst. Vær dog opmærksom på, at alle kontaktpersoner (bestyrelsesmedlemmer) har et fuldtidsjob ved siden af bestyrelsesarbejdet og derfor sjældent kan besvare spørgsmål vedrørende foreningen i dagtimerne.

 

Forældreguide 

Læs også vores guide til forældre til børn på vores gymnastikhold - den finder du her!

 


Forældre-barn-hold (FO-BA)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børnehold (BØRN)


Tilmeld/Læs mere - (2)

Voksenhold (VOKS)


Tilmeld/Læs mere - (6)

Passivt medlemsskab (PAS)
Tilmeld/Læs mere - (1)
Vi takker vore sponsorer

Egevoldens Idræts Club, Gymnastik

Egevolden 106, 2650 Hvidovre