Klubmodul henter siden
Forældre-barn-hold
F04
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Både forældre og børn bliver aktiveret - sammen og hver for sig. Børnene skal lære at slå kolbøtter, stå på hænder, gå balance og mange flere aktiviteter til gavn for den motoriske udvikling, som igen skal udvikle barnets indlæringsevne. Vi skal springe i redskaber, have det sjovt i hver time, vi skal grine og lege os igennem timen med udfordringer til både børn og voksne. Børnene skal gennem leg og bevægelse have styrket, ikke alene deres motorik, men også deres selvtillid og mod ved at udfordre sig selv, og ind imellem også deres forældre :) Bemærk! Det er gymnastens alder ved sæsonstart, der er afgørende for, hvilket hold man skal tilmeldes.  Krav: Både forældre og børn skal have tøj på til at bevæge sig i, ikke nederdele, cowboybukser eller almindeligt dagligt tøj. Vedr. sko skal det være en gymnastiksko eller en let "løbesko". 

Opvisning: Ja. 

Kontaktperson: Helle Hilstrøm (hh@eic-gymnastik.dk)

Du er ved at tilmelde
Tid/Sted
Torsdag: 17:00-18:00
Startdato
07.09.2023
Plads på venteliste
Du bliver nummer 3 af 10 pladser
Pris
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 10 på venteliste til HOLD Forældre-barn-hold ( F04 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 48 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 480 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.
Vi takker vore sponsorer

Egevoldens Idræts Club, Gymnastik

Egevolden 106, 2650 Hvidovre